Shutters

Droomshutters levert premium kwaliteit shutters van lindenhout tegen voordelige prijzen. De lamellen hebben de maten 47, 63 en 89 mm, en er is een groot scala aan kleuren en andere opties te kiezen. In de berekenmodule op de homepage kunt u alle opties bekijken. U zult zien dat wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland bieden.

Shutters zijn de laatste jaren sterk in opmars als alternatieve vorm van raamdecoratie in plaats van jaloezieën of gordijnen. De reden ligt voor de hand. Shutters hebben een luxe uitstraling en kunnen eenvoudig bediend worden om de lichtinval naar wens aan te passen. In steeds meer huishoudens wordt gekozen voor shutters als primaire vorm van raamdecoratie. Er kan uit veel verschillende stijlen en opties gekozen worden.

Er zijn 3 gangbare breedtes van de lamellen (louvers): 47, 63 en 89 mm. Verder kunnen de louvers op 3 manieren bediend worden: Middenstijl, zijstijl of verborgen stijl.

shutters-rechts-tiltbar-47mm-droomshuttersshutters-midden-tiltbar-63mm-droomshuttersshutters-verborgen-tiltbar-89mm-droomshutters

Daarnaast is er een scala aan standaardkleuren en beitskleuren beschikbaar. Naar wens kunnen de shutters ook in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden. Verder kunnen de panelen op verschillende manieren openklappen. Bij grote breedtes worden er ook wel schuifpanelen met een rails toegepast. Onze medewerkers kunnen dit allemaal met u bespreken.