Shutters  in elke gewenste kleur

De kleur van uw raamdecoratie bepaalt mede de sfeer in uw woning. Welke kleur shutters past het best bij uw interieur? Wit in de woonkamer, gekleurd in de slaapkamer? Droomshutters levert een groot aantal verschillende verfafwerkingen voor shutters. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot op maat gemengde RAL kleuren naar keuze. Hoe uw shutters er uiteindelijk uit gaan zien wordt mede bepaald door omgevingslicht en de lichtinval van buiten. De kleuren worden in 7 lagen aangebracht voor een perfecte dekking.

Voordelen witte en licht gekleurde Shutters

De meeste klanten kiezen ervoor om hun shutters wit te laten verven. Kleuren zoals 003 Silk White, die overeenkomt met RAL 9010, zijn dan ook het populairst. Dit is vrij logisch omdat witte en lichtgekleurde shutters nu eenmaal meer licht reflecteren. Andere voordelen van licht gekleurde shutters zijn dat stof en vuiligheid minder snel opvallen en dat het contrast met naar buiten kijken minder sterk en dus minder vermoeiend voor de ogen is. Verder zijn er nog praktische zaken zoals het combineren van shutters met witte kozijnen en een licht gekleurd ingericht interieur.

witte-tinten-shutters-droomshutters

Zwarte of contrastrijke kleuren shutters

Gekleurde en zwarte shutters zijn zeker het overwegen waard… Een uitgesproken kleur maakt een statement in uw interieur, ze kunnen de kinderkamers, uw studio of een contrastrijke leefomgeving aangenaam decoreren. Droomshutters levert Shutters in elke gewenste RAL-kleur.

kleuren-shutters-ral-droomshutters

Shutters in een lak of beitskleur

Heeft u voorkeur voor Shutters met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling? Kies dan voor shutters die alleen behandeld zijn met een lak of beits kleur.

shutters-beitskleuren-droomshutters