Houten shutters

Houten shutters

Houten shutters – Een prachtige vorm van raamdecoratie

Houten schutters zijn een unieke aanwinst voor uw huis. Droomshutters maakt uw houten shutters op basis van uw wensen. De luxe lamellen van lindenhout zijn van topkwaliteit en met de hand verstelbaar. De lichtinval kan hierdoor eenvoudig naar wens kan worden aangepast. Mede hierdoor en door de luxe uitstraling, wordt in steeds meer gezinnen gekozen voor shutters als raamdecoratie in plaats van luxaflex of gordijnen. Er is een ruime keuze uit verschillende stijlen en opties shutters.

A-merk houten shutters voor een voordelige prijs

Droomshutters levert top kwaliteit houten shutters voor een voordelige prijs. Onze installateurs komen snel bij u langs met panelen en monsters om advies te geven over de beste keuze shutters voor uw situatie, alsook het inmeten van de ramen.

Benieuwd naar wat voorbeelden van de houten shutters die wij voor andere klanten gemaakt hebben? Bekijk onze gallerie. Op de foto’s ziet u verschillende soorten shutters, van lameltypen tot kleuren shutters.

 

Hier de voordelen van Droomshutters nog even op rij:

  • Topkwaliteit shutters voor een voordelige prijs
  • Onze installateurs adviseren u zodat u de beste keuze maakt voor uw situatie
  • U kunt in een aantal stappen zelf eenvoudig de prijs berekenen voor uw shutters
  • Er zit drie jaar garantie op de shutters
  • Droomshutters is telefonisch en per mail altijd goed bereikbaar!

Houten shutters: inmeten en advies door Droomshutters

Shutters inmeten is maatwerk. Onze eigen vakmensen bespreken graag aan de hand van uw wensen en behoeften wat het best is voor uw situatie? Wij zijn te bereiken op het nummer: 072-3030599.