Raamdecoratie Haarlem

Raamdecoratie Haarlem

Raamdecoratie Haarlem – Shutters: een prachtige vorm van raamdecoratie

Mooie schutters als raamdecoratie: wie wil dat nou niet? Wij maken uw raamdecoratie op maat. De shutterlamellen van lindenhout zijn van zeer goede kwaliteit en met de hand verstelbaar. Op deze wijze kan de lichtinval eenvoudig naar wens worden aangepast. Door al deze eigenschappen wordt in steeds meer huishoudens gekozen voor shutters als primaire vorm van raamdecoratie in plaats van luxaflex of gordijnen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en opties shutters.

A-merk raamdecoratie Haarlem voor een voordelige prijs

Wij leveren A-merk schutters in Haarlem voor een voordelige prijs. Onze installateurs komen graag bij u langs met panelen en lamelmonsters om u te adviseren over de beste keuze shutters voor uw situatie, alsmede het inmeten van de ramen.

Bent u benieuwd naar de shutters die wij voor andere klanten gemaakt hebben? Bekijk dan onze gallerie. Op de foto’s ziet u verschillende soorten shutters, van lameltypen tot kleuren shutters.

 

Graag zetten wij voor u de voordelen van Droomshutters nog even op rij:

  • Topkwaliteit shutters voor een voordelige prijs
  • Onze installateurs adviseren u zodat u de beste keuze maakt voor uw situatie
  • U kunt in een aantal stappen zelf eenvoudig de prijs berekenen voor uw shutters
  • Er zit drie jaar garantie op de shutters
  • Droomshutters is telefonisch en per mail altijd goed bereikbaar!

Raamdecoratie Haarlem: inmeten en advies door Droomshutters

Shutters inmeten is maatwerk. Onze eigen vakmensen bespreken graag aan de hand van uw wensen en behoeften wat het best is voor uw situatie. Interesse? dan zijn wij zijn te bereiken op 072-3030599 of kom langs in onze showroom.